Sådan downloader du Spotify Audiobooks til din iPhone

Hvorfor skal du søge efter lydbøger, der er gratis? Simpelt svar. Lydbøger giver dig mulighed for at nyde dine foretrukne skrevne ord på en bekvem og underholdende måde. Disse bøger kan hjælpe dig med at slappe af efter en stressende dag på arbejdet eller minde dig om en mindeværdig tid. Lydbøger kan være et godt valg, hvis du har en travl tidsplan, men ikke ønsker en bog til at holde dig tilbage. Lovligt kan du downloade lydbøger fra websteder som Amazon eller iTunes. Derefter kan du nyde dem på din computer og iPod eller MP3-afspiller.

Gratis lydbøger kan fås ved henvendelse til dit lokale bibliotek. (Biblioteket har muligvis et “lytteprogram”) Du kan også søge gratis i bøger i det offentlige rum. Eller du kan købe lydbøger privat via abonnementswebsteder. Du kan spare penge ved at tilmelde dig et månedligt abonnement på lydbogssider. De fleste lyttere vælger en tidsplan, der passer til deres liv. En lytter, der elsker romantik kan vælge at abonnere månedligt eller ugentligt til mysterier og fantasy bøger.

Nogle lyttere foretrækker at lytte online til deres lydbøger. Åbn fanen iGoogle/Firebug i din browser for at få adgang til Wikipedia-artiklen om titelemnet. Du finder et link i afsnittet “Bibliografi” for at få adgang til de gratis lydbøger. Disse bøger er muligvis ikke tilgængelige, hvis du åbner et program, hvis du læser en rigtig bog og ikke en e-bog.

Du kan også downloade dine e-bøger og gemme dem på din computer. Jeg har hundredvis af Harry Potter lydbøger på min computer, så de er tilgængelige, når jeg har brug for dem på chapter. Du kan lære at lave ScrapBookGoggles ved at se på ScrapBook Garage. Denne app til Mac gør det hurtigt og nemt at oprette ScrapBookGoggles-kompatible projektbriller. ScrapBookGoggles bruger Adobe Elements 2D-software til at konvertere en lydfil til en HTML-side. Dette program er fantastisk, fordi det giver dig mulighed for at redigere lydfiler og tilføje din stemme til dem. Du kan justere lydstyrken og tilføje specialeffekter. Det giver dig endda mulighed for at tilføje bogmærker, så det er lettere at huske, hvor du var.

Åben kultur er et fantastisk sted at finde gratis lydbøger til iPhone. Bare skriv “gratis bøger til iPhone” i søgefeltet, og du vil se alle de websteder, der inkluderer klassiske forfattere. Mange steder tilbyder alt fra Borte med blæsten, til Moby Dick. Open Culture tilbyder moderne klassikere, som du vil elske, hvis du er fan af dem.

Lydbøger kan være en fantastisk måde for dig at komme ind i læsestemning. Hvis du er noget som mig, finder jeg tanken om at krølle op foran en bog nok til at få mig ud af min stol. Jeg ved ikke med dig, men det gør mig glad for at have min yndlingsbog til at hjælpe mig med at falde til ro og minde mig om noget andet. Du kan søge iTunes efter gratis lydbøger eller bøger til iPhone. Det vil overraske dig over, hvor mange muligheder der er tilgængelige.