Glem almindelige dvd’er til MP3-konverteringsprogrammer, hvis du vil gøre mere end at indlæse dvd’en i MP3-filer

Så du har lige købt en ny filmafspiller, eller du er ved at få den ultimative PowerDVD eller den nyeste Zune-videoafspiller. Uanset hvilken model, har du sikkert prøvet flere lyd til video-konvertere til at gøre din inter-play ønsker et snuptag. Forsøger at konvertere disse disk til disk lydfiler er en af de daglige gøremål, der synes at få overset.

Alle disse nye teknologier har helt sikkert deres gode og dårlige sider. Når du køber udstyr, skal du altid kigge efter specielt design, garanti og kompatibilitet. Der er ingen mening i at købe en $ 500 alt-i-en lydsystem og forventer, at gøre arbejdet med hundredvis af lydsystemer. Udstyr er ikke længere kun for nørder.

Med alle mulige spillere summende rundt, vel vidende, hvilke der vil gøre arbejdet for dig kan være forvirrende. Uanset hvordan man ser på det, bør selv den mindst teknologisk kyndige person vide, hvordan man bruger en MP3-disk til sit fulde potentiale.

Hvis du vil gøre mere end at indlæse dvd’en i MP3-konverteringsprogrammer, skal du kigge efter en afspiller, der har mere end et par USB-porte. At have mere end et USB-drev at arbejde med giver dig mulighed for massivt at øge kapaciteten på dit nuværende system.

Lydkvalitet

Lad os se det i øjnene, du ikke ønsker, at din dyrebare film eller musik diske til at lyde som om de blev optaget i en Bernie, slæbe en bærbar Gary Lonnie computer. Alt for ofte vil din Audiosim Girl bare snooze i delæsningslyanter og ikke forstyrre en anden.

Hvis du har et rigt par ører, vil du være glad for at finde en konverter, der tilbyder bedre lydkvalitet i forhold til mange konkurrerende lydsystemer. Der er mange lydkvalitetskonvertere på markedet, der giver dig mulighed for at justere lyden, skære nogle frekvenser ud eller øge andre. Det hele er et spørgsmål om, hvor villig du er til at bruge dine penge.

Kapacitet

Ikke mange mennesker vil have kapacitet til at downloade et helt album værd af sange og musik i den tid, som pladeselskaberne. Hvis du har kapacitet til dette, og du har en hurtig processor, vil du være i stand til at kværne gennem din samling på ingen tid. Hvis du har lidt tålmodighed, kigge efter et system, der giver dig kun en eller to spiller, før det skal slibes i orden.

Downloadhastigheder

Hvor hurtigt du er i stand til at downloade dine filer afhænger af en række ting, men det er ikke raketvidenskab. Der er en række faktorer, der vil påvirke dine downloadhastigheder.

Det handler om din processorhastighed, hukommelse og den type drev, som du uploader og downloader på. Sæt hastigheden på din processor i tankerne, da du bruger meget tid på at sende og modtage data. Det er ikke en god ide at prøve at uploade data med hastigheder, som din processor ikke kan håndtere. Upload med nominelle hastigheder og overvej en ekstra downloadkilde til de sange og filer, der har brug for mere hastighed.

Hvis du eronna bruge den fremragende WiMax-forbindelse, så hastighederne er fremragende. Overvej at bruge WiMax til downloadhastighederne, og stol mindre på TheRatingIf, du har kapacitet til en dag at udgive et helt album via download, så er Standard MP3- eller AAC-formaterne tilstrækkelige.

er i overensstemmelse med miljøet og dets indhold. Hvad er endnu et besvær med at skulle downloade endnu en MP3- eller AAC-fil, når du rejser fra en landestandard til en anden? Selvom det er dejligt at være en ivrig musik- eller filmelsker, når det drejer sig tid til at downloade sangtekster til din bilradio, skal du overveje MP3- eller AAC-filformatet, så lydfilerne kan høres.

igen, er det vigtigt at bruge en passende vært til at uploade og downloade. Husk, at ikke alle værter er kompatible med hinanden, så tag dig tid til at afgøre, hvilke der fungerer bedst. Der er et stort antal værter på markedet, så brug et udvalg baseret på dine præferencer, og eksperimenter derefter med indstillingerne, indtil du opdager den vært, der opfylder dine præferencer.

Konklusion

Dette har været et kig på MP3- og AAC-formaterne så populære som de er, så du kan bestemme, hvilken adapter du vil bruge til dine specifikke behov. Med et væld af websteder i forskellige prisklasser er der en hel del adaptere at overveje. Selvfølgelig vil den vigtigste faktor være din computers behandlingshastighed, hukommelsesstørrelse og hastigheden på internetforbindelsen. Husk, at mange mennesker ikke er klar over, at tekstfiler ikke afspilles korrekt på en langsommere computer på grund af antallet af tegngrænser.

Endelig skal du huske på, at der er et stort antal tjenester derude, som du kan få adgang til via internettet. Fra hurtige MP3-søgninger til begyndelsen af iTunes skal du holde dig ajour med what’suzz.

Skriv kommentar