Frisurer blev genopdaget, tabt, og genopdaget!

Din frisure kan have været tabt i mange år. Du kan være skeptisk, at det nogensinde vil komme tilbage. Så indser du, at forebyggende metoder er bedst, og du går ud for at shoppe.

Eller det kan falde langsomt ud. Er der måder at få det tilbage? Hvad kan du gøre for at forhindre det i at falde tilbage?

Hår tråde

For det første er det vigtigt at indse, at tabet af hår tråde eller udtynding er et uundgåeligt fænomen. Det er ikke muligt at vende eller forhindre, at dette sker. Oftest, hår og hovedbund er venstre ubehandlet. Håret er væk, når det er væk.

Et nyt hår mål

Skaldethed kan behandles på mange måder, og antallet vokser hver dag. Der er mange måder at behandle hårtab. Der er shampoo, der kan forhindre hovedbund kaste. Der er olier, der kan masseres ind i hovedbunden for at fremme væksten. Hovedbund øvelser kan bruges til at styrke og modne hårsække. Kosttilskud til hårvækst omfatter vitaminer og mineraler samt aminosyre.

Hver person er unik. Den bedste behandling for dig vil afhænge af dit hårtab sværhedsgrad og den medicin, du i øjeblikket tager. Selv om det er muligt at genoprette dit hår med disse behandlinger, slutresultatet vil blive forsinket.

Forsigtighed er afgørende

De fleste mennesker er ikke klar over, at resultaterne og priserne på behandlingen vil afhænge af, hvor sundt deres hår og hovedbund er. Disse behandlinger er kumulative. De bør anvendes sammen med andre behandlinger for hårtab på lang sigt.

Følgende tabeller og diagrammer viser det gennemsnitlige antal for forskellige hårtab score score. Jo større antallet af sessioner mellem, jo bedre.

Skift din kost

Det er vigtigt at foretage kostændringer for at forhindre hår falder. Dit proteinindtag kan hjælpe med at forhindre hårfald. En god mængde protein kan hjælpe med at styrke håret og fortykke det. Vitamintilskud er også nyttige i forebyggelsen hår falde.

Må ikke udskyde problemet med hårtab. Det er tid til at få dit hår tilbage.

1. Kvalitet Hudplejeprodukter: Start nu

Du kan ikke massere din hovedbund med dine fødder, hænder eller fødder. Du bør i stedet anvende høj kvalitet hovedbund og hårprodukter til din hud. Start med sæber og shampoo til din hovedbund.

SPISE

En kost med højt proteinindhold er afgørende for hårvækst. Spis sikkert fisk, bønner nødder, æg, mejeriprodukter og andre mejeriprodukter uden frygt for bivirkninger.

2. Håndøvelse

Tag tæerne af til jorden, og giv dig selv en blid frem og tilbage massage. Du burde gøre det i cirka ti minutter. Selv om det er fantastisk til omsætning, kan du også stimulere omsætning ved at køre fingrene gennem dit hår.

3. Undgå visse teknikker

Undgå at få dit hår farvet eller syet. Disse to teknikker vil understrege dit hår, som kan bremse væksten. Kinesisk og indisk massage er blevet godt modtaget behandlinger for voksende hår i årenes løb. Kinesisk naturlægemidler kan bruges til at reparere eller vokse hår.

Jeg ser ingen grund til at vokse mit hår, når jeg prøver disse andre metoder. Jeg har set så mange fordele ved alternative metoder, at jeg ikke kan stoppe voksende mit hår i næsten et helt år.

Nu er jeg tilbage til voksende mit hår takket være disse alternativer, der ikke bryder bankerne …

Skriv kommentar