Hvorfor vælge down sengetøj?

Af mange grunde er ned sengetøj meget populært. Vi vil diskutere nogle af disse grunde i denne artikel. Den første er, at dun er mere holdbar end andre materialer og bedre for miljøet.

Du vil bruge 1000 pude toppe om året, hvis du køber 1000 puder. Dyner lavet nedefra vil vare i mange år. De vil give komfort og støtte i de kommende år. Naturlig dun er allergivenlig, antimikrobiel og modstandsdygtig over for støvmider. Dette er en god ting, hvis du har allergi. Down er mere holdbar end syntetiske dyner og vil ikke forårsage nogen hudskader på dine familiemedlemmer.

En anden grund er de sundhedsmæssige fordele ved ned. Det er bedre at sove på ned end syntetisk fiberfyld strøelse. Cellerne i en dun dyne er mange gange større end menneskelige celler. Din kropsvægt fordeles forskelligt, når du bruger dyner. Størstedelen af kroppens vægt er koncentreret i nakke og skuldre, hofter, ryg og hofter. Fordi ned er så meget mere behageligt at sove på, vil din rygsøjle ophold mere lige, når du bruger en dun dyne. Dette kan forhindre eller reducere udviklingen af kropskurver.

På grund af sin evne til at forbedre balance og kropsholdning, ned er et godt valg. En god kropsholdning og balance vil forbedre din præstation på arbejdspladsen og i fritiden. En dun dyne kan bruges til at forbedre din kropsholdning, hvis du har lige rygsøjlen.

En dun dyne er en fantastisk mulighed for folk med rygproblemer. Down dyner er i stand til jævnt at fordele din krops vægt på grund af deres evne til at gøre dette. Dette vil lindre trykpunkter og give ordentlig støtte til din ryg.

Mange mennesker har forladt anmeldelser af ned dyner. Samlet set er der enighed om, at dun dyner er mere holdbare end andre dyner. Forbrugeranmeldelser viser, at dun er meget sværere at fjer end andre dyner, så din dun dyne vil vare meget længere. Mange forbrugere har fundet bedre søvnkvalitet med dun dyner end konventionelle, som anbefalet af professionelle barnepiger.

Mange har klaget over, at quiltning er for tung og tyk. Alle ned dyner har dette problem. Fyldkraft bestemmer vægten af en dun dyne. Fyldkraften (Fjer) bestemmer, hvor tung og tykkere dunkomforten er. Mange mennesker rapporterer, at featherbed dyner / pude shams er meget underholdende. Dyner lavet af dun er generelt tunge og voluminøse. Quiltning er en unik teknik, der involverer syning af vandrette strimler af materiale bag hovedgærdet. For at skabe et polstret soveområde draperer det nederste ark over det øverste ark.

Størrelser

Disse dyner fås i dronning og konge størrelser. Der er mange muligheder, herunder tvilling, tvilling lang, dronning og konge størrelser. Dyner er medium-vægt. En dun dyne er tung og omfangsrig på grund af tykkelsen og fylde magt. Dette er grunden til ned dyner er kendt for at være tunge og omfangsrige.

Materialer

Materialets kvalitet er også vigtig. De fleste dun dyner er lavet af gåsedler. Dunfjer af vandfugle og fugle kaldes ned. Det beskytter ned fra elementerne. De fleste dun dyner indeholder 90% ned og 10% fjer. Fyldkraften af dun dyner bestemmes af, hvor mange gåsedler tråde er pr kubikmeter. Da varme bestemmes af trådtællingen, er fyldkraft afgørende. Fyldkraft er et mål for, hvor varm dunkomforten er.

Pris

Produktets kvalitet bestemmer prisen. Kvalitet ned dyner er normalt prissat mellem $ 300 og $ 1000.

Økologisk bomuld

Der er mange økologiske bomuld. Disse kan være lavet af bomuld eller soja. Økologisk bomuld er mere forurenende og billigere end de kommercielle sorter. Silke er ofte lavet af fibre af silkeorme og andre planter. Dunkomforten udsættes i sollys for at absorbere vand. Det absorberer vand, som gør det muligt at svæve.

Størrelser

Standard dronning størrelse er 60 “x80”. Det er bedst at måle din seng for at sikre en perfekt pasform.

Skriv kommentar