8 af de bedste nationalparker i Indien

Indien er kendt for at være et smukt og varieret kontinent med en række klimaer og geografiske placeringer samt forskellige kulturer. Der er over 81 nationalparker i landet, som er populære turistmål. Indien er et smukt land, der tiltrækker folk fra hele verden til at tilbringe deres ferier der.

Nationalpark Dharamshala

Denne park, der ligger i Indiens nordvestlige hjørne, er den største bosættelse for Himayat-stammen. Turisterne elsker de tætte skove og helleristninger.

Kaziranga Nationalpark

Kaziranga National Park er også en af Indiens mest eftertragtede parker. Parken er omgivet af tætte træer, hvoraf nogle når 500 meter i højden. Nogle træer i denne park er mere end 1000 år gamle.

Ranthambore Nationalpark

Kaziranga-parken er måske ikke særlig kendt, men dens løv har en vis appel. Parken er fyldt med tæt vegetation.

Sundarbans

Den rige mangfoldighed af fauna og flora findes i de tæt grønne skove i Sundarbans. Du vil finde mange vandløb, søer, huler og menneskeskabte strukturer i skovene.

Sariska Nationalpark

Sariska Park er en af de mest eftertragtede nationalparker i Indien. Parken har mange smukke søer, damme og vandløb.

Nationalpark etter

Nationalparken Kelodimukh har været etableret siden 1955. Reservatet er fuld af fauna og flora. Her anslås at være omkring 4500 templer.

Rajasthan Tours

Indien er hjemsted for en overflod af fauna samt flora. Rajasthan har mange nationalparker og wildlife helligdomme. Rajasthans internationalt anerkendte dyrelivsreservater omfatter Ranthambore National Park i Ranthambore, Sariska National Park i Sariska, Ranthambore National Park i Ranthambore og Sariska National Park.

Mejeribjerg

Dairy Promontory, en af Indiens mest berømte marine reserver, er et eksempel. Det ligger på Andaman Nicobar-øerne. Denne marine reserve er hjemsted for mange vigtige arter af fisk og marine liv.

Kumarakom Nationalpark

Det ligger i nærheden af den storslåede Kumarakom-sø. Parken blev etableret i 1988. Det er kendt for sin storslåede udsigt over dyrelivet og naturen.

Hemis Nationalpark

George Adams første nationalpark var Hemis i Karnatakas Bellary-region. Det er kendt for at være rig på dyreliv og raffinement. Denne park er ideel til at gå whitewater rafting, sejlsport eller lystfiskeri.

Mudumalai dyreliv fristed

Dette fristed er 25 km i området og anses for at have den højeste biodiversitet af flora, fauna og planter. Der er strandpromenade og telte samt festivalområde. Festivalpladsen byder på en spektakulær udsigt og et væld af dyreliv dygtighed. Turister vil kunne se elefanter, leoparder samt moskusbjørne og dovendyr bjørne.

Andamanøerne og Nicobarøerne

Dette er det perfekte sted at shoppe! Det er hjemsted for smuk flora og fauna. Her kan du finde Orissa Birdwalk. Øerne giver følelsen af at være på en fjern øs strandpromenade. Ø-hoteller tilbyder indkvartering.

Karnataka

Turister kan være interesseret i Karnataka. Fælles kulturarv omfatter templer og museer samt nationalparker. Hampi (Hassan) og Pattadakal, er tre af de mest besøgte destinationer. De store trækplastre er arkitekturen og dyrelivet.

Karnatakas turistministerium arrangerer ture rundt i Bangalore og andre vigtige byer. Formålet med disse udstillinger er at give turistinformation. Curry butikker er et fantastisk sted at shoppe. Bangalore er kendt for Fernandina Beach Resort, og mange hoteller er blevet planlagt i området takket være regeringens indsats.

Du kan finde spændende udflugter på smukke steder som Hampi eller Jesuit Peak, Jim Corbett eller Depot. Anjuna Kolar, Pattadakal og Pattadakal udgør alle Karnataka Turisme.

Turisme er et væsentligt element i Karnatakas økonomiske vækst. Ifølge skøn er turismen værd omkring $ 46 Millioner (USD).

Skriv kommentar